€ 5,25
De dij is een heel mals stukje vlees van de kip. Onze kippen hebben een goed leven gehad en zijn rustig opgegroeid bij onze Hollandse boer. De Van Eijk Kippen krijgen speciaal ontwikkeld voer, zijn antibiotica vrij en hebben in de stallen meer ruimte. Daar zijn we trots op!
Het kipdijfilet is vanaf 500 gram te bestellen.
Het kipdijvlees is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Het kipdijvlees is een gevarieerd stukje vlees. Je kan het kipdijvlees lekker bakken in de pan of op de BBQ, in de oven bereiden of roerbakken.
De kippendijen om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor het kipdijvlees.
Als je de kippendijen in kleine stukjes gaat roerbakken, zorg dat de vetstof goed heet is. Roerbak het kippendijvlees in 6-8 minuten gaar.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 5,25 € 21,00 per kg
De dij is een heel mals stukje vlees van de kip. Onze kippen hebben een goed leven gehad en zijn rustig opgegroeid bij onze Hollandse boer. De Van Eijk Kippen krijgen speciaal ontwikkeld voer, zijn antibiotica vrij en hebben in de stallen meer ruimte. Daar zijn we trots op!
Het kipdijfilet is vanaf 500 gram te bestellen.
Het kipdijvlees is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Het kipdijvlees is een gevarieerd stukje vlees. Je kan het kipdijvlees lekker bakken in de pan of op de BBQ, in de oven bereiden of roerbakken.
De kippendijen om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor het kipdijvlees.
Als je de kippendijen in kleine stukjes gaat roerbakken, zorg dat de vetstof goed heet is. Roerbak het kippendijvlees in 6-8 minuten gaar.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +