€ 11,50
Ons hacheevlees snijden we van de onderrib van de koe. Het hacheevlees is in blokjes gesneden. Het hacheevlees heeft een mooie marmering door het vlees lopen, waardoor het vlees lekker en mals wordt. Geef het hacheevlees de perfecte bereiding, dan wordt het super zacht en mals.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Het hacheevlees is per 500 gram te bestellen.
Ons hacheevlees is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Hacheevlees gebruik je voor de lekkerste stoofpot of hachee van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de uien en/of groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes. Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de uien en eventueel groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg het vlees weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of azijn.
Voeg vervolgens de bouillon (of wijn, bier) toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat het hacheevlees stoven voor ongeveer 150-180 minuten. Proef na 150-180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 11,50 € 22,99 per kg
Ons hacheevlees snijden we van de onderrib van de koe. Het hacheevlees is in blokjes gesneden. Het hacheevlees heeft een mooie marmering door het vlees lopen, waardoor het vlees lekker en mals wordt. Geef het hacheevlees de perfecte bereiding, dan wordt het super zacht en mals.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Het hacheevlees is per 500 gram te bestellen.
Ons hacheevlees is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Hacheevlees gebruik je voor de lekkerste stoofpot of hachee van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de uien en/of groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes. Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de uien en eventueel groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg het vlees weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of azijn.
Voeg vervolgens de bouillon (of wijn, bier) toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat het hacheevlees stoven voor ongeveer 150-180 minuten. Proef na 150-180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +