per 200 gram € 3,70
Een Procureurlapje komt uit de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. We hebben de procureurlapjes naturel of lekker gemarineerd. De marinade is op olijfolie basis met tijm, rozemarijn en een vleugje knoflook.
Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Het procureurlapje is online per stuk te bestellen. Als je de procureurlapjes vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De procureurlapjes kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 10-12 minuten laten gaan. De procureurlapjes hebben dan nog een 'bite', je kan de procureurlapjes ook langer laten sudderen. Na 20 minuten zijn de procureurlapjes zacht.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 3,70 € 18,50 per kg
Een Procureurlapje komt uit de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. We hebben de procureurlapjes naturel of lekker gemarineerd. De marinade is op olijfolie basis met tijm, rozemarijn en een vleugje knoflook.
Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Het procureurlapje is online per stuk te bestellen. Als je de procureurlapjes vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De procureurlapjes kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 10-12 minuten laten gaan. De procureurlapjes hebben dan nog een 'bite', je kan de procureurlapjes ook langer laten sudderen. Na 20 minuten zijn de procureurlapjes zacht.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +