per stuk € 37,63
De filet in de hazenrug is het meest malse stukje vlees van de haas. Naast mals is haas erg krachtig van smaak. Ja kan de hazenrugfilet uit de rug snijden en deze apart bakken. Of je kan de hazenrug in zijn geheel braden. Onze hazenrug weeg ongeveer 500-700 gram per stuk. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je!
Bestel onze hazenrug nu eenvoudig online. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Haal de hazenrug ruim van te voren uit de koelkast. De hazenrug droogdeppen indien nodig.
Voeg peper en zout toe naar smaak. Op de filet kant beginnen met het braden, eerst het vlees sluiten/bruineren aan beiden kanten. Regelmatig keren. Totaal 16/18 min braden. Of aanbraden en dan in de oven plaatsen op 140 °C, kerntemperatuur 52 °C.
Als de hazenrug gebraden wordt dan 2/3 op de rug en 1/3 op de filet braden.
Let op: als het te lang gegaard word krijg je een ‘leversmaak’
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 37,63 € 56,00 per kg
De filet in de hazenrug is het meest malse stukje vlees van de haas. Naast mals is haas erg krachtig van smaak. Ja kan de hazenrugfilet uit de rug snijden en deze apart bakken. Of je kan de hazenrug in zijn geheel braden. Onze hazenrug weeg ongeveer 500-700 gram per stuk. We werken uitsluitend met vers wild. En dat proef je!
Bestel onze hazenrug nu eenvoudig online. Als je het wild vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag of de dag erna al komen ophalen in onze winkel. Sommige wildsoorten hebben een levertijd van 2 dagen. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je vragen over de levertijd, neem gerust contact met ons op.
Haal de hazenrug ruim van te voren uit de koelkast. De hazenrug droogdeppen indien nodig.
Voeg peper en zout toe naar smaak. Op de filet kant beginnen met het braden, eerst het vlees sluiten/bruineren aan beiden kanten. Regelmatig keren. Totaal 16/18 min braden. Of aanbraden en dan in de oven plaatsen op 140 °C, kerntemperatuur 52 °C.
Als de hazenrug gebraden wordt dan 2/3 op de rug en 1/3 op de filet braden.
Let op: als het te lang gegaard word krijg je een ‘leversmaak’
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +